Event Planning

The European Hansemuseum offers a unique location for all your events, whether they be festive evening or working events. Our meeting rooms offer up to 250 square meters of climate controlled comfort combined with modern conference technology. During the warmer months of the year patrons can use the open areas of the museum for whatever event you have in mind. We will advise you on the various possibilities of space and seating options or on decoration and technical and culinary offerings. Together we will design your very personal event.
For requests and inquiries about booking an event please contact:

Flavio Thimm, E-Mail: vermietung@hansemuseum.eu