Oplev udstillingen fra 29. maj til 7. november i det Europæiske Hansemusem

EHM_LEGO_Titel
LEGO, LEGO logoet og minifiguren er ophavsretligt beskyttede varemærker tilhørende LEGO Group. © 2021 LEGO Gruppen.

Udstilling

Rejsen igennem Hansehistorien vist med LEGO Klodser

Som et af de største legetøjsmærker i verden begejstrer LEGO store som små. Hansemuseet vil bruge de farverige klodser til en kreativ fremvisning af historien. I samarbejde med Rene Hoffmeister (LEGO Certified Professional) vil seks forskellige scenarier fra hansehistorien blive bygget med en imponerende detaljerigdom. Modellerne muliggør en enestående oplevelse af fortiden for hele familien.

Farverig tidsrejse​

3D-tur

Klik her for at se 3D-tur.

Billetter

Voksne: 8,00 €
Nedsat: 4,00 € (I hvilke tilfælde de nedsatte priser kan anvendes, ser du i webshoppen når du køber billetten.)

Familiebillet lille: 10,00 € (En forælder eller bedsteforælder med maks. 4 egne børn/børnebørn over 6 år)
Familiebillet stor: 18,00 € (Begge forældre eller bedsteforældre med maks. 4 egne børn/børnebørn over 6 år)

Samarbejdspartner